Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kurtlar vadisi ırak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-İçerdekinler havasızlıktan ölürler!
-*Eleman makinalıyla konteynırı tarar..*
-Artık havasızlıktan ölmezler..

Çok deli 2 fragman izledik..
Merakla bekliyorum..[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me.
All of my hate cannot be found,
I will not be drowned by your thoughtless screaming,
So you can try to tear me down , beat me to the ground,
I will see you screaming..
Mesaj tarihi:
said:
AthleT, 22 Aralık 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
http://forum.paticik.com/view.php?id=148337

Öeh!

oo senin konu başlığın unutulmasın..hemen link atalım...

deliyüreğin filminin yapılmasının ardından KV nin filminin yapılmasıda çok doğal bir sonuç...DeliYürekte yetersiz senaryo ile güzel bir film üretilmişti...KV de olacakları tahmin edebilirsiniz artık...merakla bekliyoruz..
Mesaj tarihi:
fragmanlar süperdi bence
filmden bi sahne
a: Barışı sadece tanrı sağlar. bizde tanrının cocuklarıyız!
P: Benim senin gibi cocugum yok

Süper.

[Bu mesaj Aykan tarafından 23 Aralık 2005 09:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
konusu benımde ılgımı cektı baya.izliyip goreceğız[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
said:
cemad, 22 Aralık 2005 22:42 tarihinde demiş ki:
fragman inanılmaz olmuş. ben dandik birşey bekliyordum ama bir anda beklentim 10kat arttı

+1 valla :)[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Mesaj tarihi:
Şey sahnesi superdi ilk gordugum fragman işte kaç saattir yoldayız fln diyo havasizliktan olcekler diyo sonra obür tip konteynırı tarıyo sonra şimdi ölmezler fln diyo sdfs[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
pardon sen nerenle karıştırıodun?
Mesaj tarihi:
Fragmanları benimde hoşuma gitti bende izlemeyi düşünüyorum[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi???
Mesaj tarihi:
Diziler bittikten sonra filme cekilmesini ben fazla dogru bulmuyorum.Ama iyi hasılat getirir film[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
Mesaj tarihi:
bende çok dandik biişi olcaını bekliodm çünkü türkler ağlatmaktan başka hiçbişi yapamıo bence sinemada ama bunun fragmanı fln çok orijinal olmş ehehuehe 1 hafta onceden bilet ayırtcam:D:D:[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYıN
proud to be armenian
Mesaj tarihi:
ben de polatın arap kılığında çatışmaya girip amerikan askerini(damdakini) pistol ile vurması ve polat sınırdayken teröristin ne işniz var burda diye sorusuna karşılık polatın burda insan ticareti çok ucuzmuş biz de geldik gibisinden manyak bilaf söylemesi bunun üzerine terörist yat diye polatın kafaya silah dayadığında polatın yumruğu geçirmesi..ve de konteynırın taranması.sahne ve repliklere manyak oldum:)
  • Yeni Oluştur...